Золочівський коледж ЛНАУ

Перейти до змісту

Головне меню

День знань 2017

Вісті коледжу

День Знань у Золочівському коледжі Львівського національного аграрного університету.
В урочистій святковій обстановці відбувся День Знань у Золочівському коледжі Львівського національного аграрного університету вчора, 4 вересня 2017 року. На свято були запрошені почесні гості: перший заступник голови Золочівської райдержадміністрації Нижник Ігор Миколайович, перший проректор Львівського національного аграрного університету - професор Боярчук Віталій Мефодійович та священнослужитель о. Сергій, котрі привітали першокурсників із святом та нагородили почесними грамотами працівників коледжу.
Ігор Нижник привітав зі святом присутніх: студентів, викладачів, дирекцію коледжу, батьків та усіх запрошених . «Перші дні осені означають початок нового навчального року для усіх студентів і в першу чергу для наших першокурсників. Це час жнив, збору урожаю, а на навчальній ниві тільки будуть починатися засіви. Якщо запастися терпінням і проявити старання, то посіяне знання неодмінно дасть добрі плоди. То ж бажаю Вам, першокурсникам та усім решту студентам, а також викладачам прагнення і бажання до пізнання нового, наполегливості та старання до досягнення успішних результатів, наснаги і натхнення у щоденній праці на ниві знань»
Також з вітальним словом виступив директор коледжу, кандидат сільськогосподарських наук Павлюк Микола Васильович. Благословив всіх на щасливий початок нового навчального року настоятель місцевого храму отець Сергій.


Назад до змісту | Назад до головного меню