Золочівський коледж ЛНАУ

Перейти к содержимому

Главное меню

Тернопільський м'ясокомбінат

Вісті коледжу

Студенти груп ТВТ-203,ВПТ-303 та ВМ-405 Золочівського коледжу ЛНАУпід керівництвом зав.відділенням Рапи Л.В.,Адамик О.Є.,Бучинського І.Я. відвідали підприємство Агропродсервіс в с.Настасів Тернопільської області та Тернопільський м'ясокомбінат.
    Сільське господарство-це лабораторія під відкритим небом,а поле-це мистецтво,- так вважає керівник Іван Адамович Чайківський. Він розповів, що 50 сортів озимої пшениці вітчизняної та зарубіжної селекції  посіяли на демо-ділянках компанії, де на наступний рік визначають урожайність, вологість та інші показники, надані фірмами,що торгують насінням, також будуть сіяти ячмінь, ріпак, а навесні- кукурудзу та жито.
      Також компанія займається вирощуванням ВРХ,свиней та індиків на території Зборівського та Золочівського районів. Особливістю продукції Тернопільського м'ясокомбінату є те, що кожен вид ковбаси, напівфабрикатів, свіжого м'яса чи консервації виготовлені зі свинини, яловичини власного виробництва. Якість продуктів контролюється у власній та державній лабораторіях.
      Під час екскурсії студенти ознайомилися із цехами на м'ясокомбінаті, а саме: консервним, цехом сирокопчених ковбас, цехом варено-копчених ковбас, цехом обвалювання та жилування м'яса, цехом по забою свиней та ВРХ.
      Студенти отримали запрошення проходити на підприємстві практику з  метою подальшого працевлаштування тих, хто виявить хороші знання за спеціальностями "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" та "Ветеринарна медицина".



                                                                    
                                             Зав.відділенням ветеринарної медицини та технологій в тваринництві        Рапа Л.В.

Назад к содержимому | Назад к главному меню